Auto Poetsen in Den haag

Het wassen en auto poetsen is waar wij bij American Carwash zijn gespecialiseerd. In onze handwasstraat in Den Haag kunt u 7 dagen per week terecht voor het laten poetsen van uw grote trots. Na meer dan 18 jaar ervaring op te hebben gedaan op het gebied van auto’s poetsen, kunnen we zonder twijfel zeggen dat bij ons nooit met spijt de wasstraat verlaat. Uw auto glimt als nooit tevoren!

auto poetsen
auto polijsten

Inmiddels zijn wij dan ook een begrip in de omgeving van Den Haag. Woont in in Rijswijk, Ypenburg of Scheveningen? Ook dan is de kans groot dat mensen uit uw omgeving hun auto graag bij American Carwash laten poetsen. Een schone auto staat nou eenmaal mooier en rijdt ook werkelijk een stuk lekkerder. Bij American Carwash Den Haag weten we dat als geen ander.

Het poetsen van auto’s is onze specialiteit. We doen dit dan ook uitsluitend met de meest hoogwaardige producten en materialen. Handwas is wat ons betreft de enige échte goede manier om je auto te wassen: we missen namelijk geen enkel plekje! Dat valt niet te zeggen van vrijwel iedere automatische wasstraat, die daarnaast ook nog eens schadelijk kunnen zijn voor je lak.

Omdat uw auto een kostbaar bezit is, behandelen wij deze altijd alsof hij van onszelf is. Kom dus gerust eens langs in onze handwasstraat om uw auto te laten poetsen, of gewoon voor een kort gesprekje over de mogelijkheden: natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het poetsen van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU