Velgen reinigen in Den haag

Wilt u uw velgen reinigen? Ook dat kan bij American Carwash Den Haag, de specialist in het laten reinigen van velgen en natuurlijk auto’s in het algemeen. Naarmate u veel gebruik maakt van uw auto, worden uw velgen altijd vuil, stoffig of simpelweg vies. Na een beurt bij American Carwash Den Haag zien uw velgen er weer spik en span uit!

velgen reinigen
velgen reinigen

Mooie, schone velgen zien er niet alleen veel beter uit dan vieze exemplaren, het is ook nog eens goed voor je auto. Schone velgen voorkomen namelijk roestvorming. Wanneer we bij American Carwash Den Haag uw auto van buiten onder handen nemen, nemen wij ook altijd uw velgen mee. Een grondige schoonmaak waar je zelf niet altijd op zit te wachten, maar die wij met plezier voor je uitvoeren.

Terwijl een machinale wasstraat uw velgen wel een klein beetje oppoetst, worden deze nooit zo schoon als bij een handwasstraat zoals American Carwash. Wij reinigen al jaren de velgen van tientallen bedrijven en particulieren grondig en met de beste materialen. Onze producten zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit, puur vanwege het feit dat wij net zoveel van een mooie auto houden als jij.

Wilt u ook weten of wij iets voor u kunnen betekenen voor het laten reinigen van uw velgen? Neem dan contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een kopje koffie. Naast het velgen reinigen zijn we bij American Carwash Den Haag ook uw specialist in het reinigen van uw interieur, shamporellen en natuurlijk het polijsten van uw auto. Ook voor personen wonend of werkend in de omgeving van Ypenburg, Rijswijk of Scheveningen zijn wij uw ideale partner voor uw auto!


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het reinigen van uw velgen bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU