Shamporellen in Den Haag

Bij American Carwash nemen wij uw auto altijd grondig onder handen. Ook voor Shamporellen in Den Haag, Rijswijk, Ypenburg en Scheveningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat is Shamporellen?

Shamporellen is een grondige reiniging van de stoel-, deur-, hemel- en vloerbekleding van uw auto. Naast dat we dus de buitenkant van uw auto zorgvuldig schoonmaken, zijn we u ook graag van dienst op het gebied van interieurreiniging! Tijdens Shamporellen wordt warm water gecombineerd met een hoge kwaliteits reinigingsmiddel en onder hoge druk in uw bekleding gespoten, waarna we direct het vuil en het schoonmaakmiddel wegzuigen met een krachtige zuiger.

Terwijl het misschien lijkt alsof uw auto er weer spik en span uitziet na een (grondige) stofzuigbeurt, is uw interieur pas écht weer fris na een shamporel behandeling. Het zwarte afvalwater dat na het shamporellen wordt uitgezogen bewijst dit.

Shamporellen
Shamporellen

Wat kost Shamporellen?

Wilt u de bekleding in uw auto laten shamporellen? We helpen u graag bij American Carwash Den Haag! Voor de grondige en extensieve reiniging betaalt u in onze carwash een bedrag van vanaf€150,-. Dit lijkt misschien een flink bedrag, maar het laten shamporellen van uw wagen maakt werkelijk een wereld van verschil! Vlekken zullen verdwijnen en onaangename geurtjes die verstopt zitten in uw bekleding zijn verleden tijd.

Tevens zijn ozon behandelingen mogelijk!


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het Shamporellen van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU