Krassen wegpoetsen in Den haag

Je kan je auto zo vaak en zo mooi wassen als je wilt, wanneer er een kras in je autolak aanwezig is, zal deze vrijwel altijd zichtbaar zijn. Bij American Carwash Den Haag hebben wij de juiste middelen én experts in huis om zelfs de meest hardnekkige krassen te verwijderen.

Als je het zelf wilt doen zijn krassen wegpoetsen een moeilijke klus. Onze vakbekwame experts verwijderen de krassen zorgvuldig en kunnen je daarnaast ook bijstaan in andere reparaties en schoonmaakklussen voor je auto. Lakschade is een vervelende soort schade, omdat het niet zomaar weg te poetsen is zoals vuil en stof.

Highend detailing

Het maakt niet uit of het gaat om plaatdelen of dat uw bumper beschadigd is, bij American Carwash Den Haag is het wegpoetsen van krassen in vrijwel elk geval mogelijk. Door eerst het gebied van de schade te polijsten met hoogwaardige materialen, is een krasje binnen no-time verleden tijd.

Wil je ook je krassen laten wegpoetsen in Den Haag, Ypenburg, Rijswijk of Scheveningen? American Carwash is jouw vaste partner voor al je schoonmaakklusjes. Kom dus gewoon eens langs voor een afspraak, of gewoon een gesprek over de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Tot snel!


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het wegpoetsen van krassen bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU