Koplampen Polijsten in Den haag

Naarmate je veel met je auto rijdt, wordt niet alleen je auto viezer, maar ook je koplampen. Niet alleen zien heldere koplampen er simpelweg een stuk mooier uit dan doffe, vervuilde lampen, het is ook nog eens een stuk veiliger. Bij American Carwash in Den Haag beschikken we over hoogwaardige materialen én experts om je koplampen te laten reinigen en koplampen polijsten.

Koplampen Polijsten
Koplampen Polijsten

Koplampen polijsten – Waar anders dan bij American Carwash!

Doffe koplampen zijn zeer slecht voor de uitstraling van je auto. Het schoonmaken en polijsten van koplampen is een relatief eenvoudige behandeling die noodzakelijke is voor de looks en veiligheid van je auto. Sterk vervuilde koplampen zorgen ervoor dat er minder licht door het kunststof of glas schijnt. Na een behandeling in onze hand wasstraat, heb je weer prachtige transparante en glimmende lampen.

Wij behandelen alle auto’s alsof deze van onszelf zijn. Wilt u genieten van een écht schoon en frisse auto? Kom dan gerust eens langs in onze handwasstraat om uw auto te laten waxen. Natuurlijk kun je ook voor een kort gesprek over de verschillende mogelijkheden langskomen: uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Ook personen woonachtig in de omgeving Rijswijk, Ypenburg en Scheveningen die een professionele hand wash zoeken, zijn bij American Carwash Den Haag aan het juiste adres.


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het polijsten van uw koplampen bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU