Auto Polijsten in Den Haag

Naarmate je veel met je auto rijdt, kan het gebeuren dat er krasjes of ‘swirls’ op je auto ontstaan. Dit zorgt voor een doffe look en de krasjes zijn vooral in fel zonlicht goed zichtbaar. Een van de oorzaken van deze miniscule krasjes is het wassen met verkeerde producten of het wassen in bijvoorbeeld een wasstraat. Bij American Carwash Den Haag kunt u voordelig uw complete auto laten polijsten om zo de glans van uw auto weer te herstellen.

Auto Polijsten

Bij het polijsten van uw auto maken we uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige producten en tools. Heeft u last van sleutelkrasjes bij de handgrepen van uw deur of is er iemand per ongeluk met een knoop langs uw wagen gelopen? We herstellen de krasjes zorgvuldig maar zeer uitgebreid. Door een polijstbeurt lijkt uw auto weer alsof hij net de showroom is uitgereden.

Lichte krasjes, vlekken en poetsstrepen zijn verleden tijd door onze combinatie van polijsten en hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen. Heeft uw (nieuwe) auto last van een van deze mankementen, kom dan eens bij ons langs. We kunnen u gegarandeerd helpen met uw probleem!

Het polijsten van uw auto kost bij American Carwash €150,-. Ook voor een auto polijsten in Ypenburg, Rijswijk en Scheveningen kunt u bij ons terecht.


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het polijsten van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU