Na verloop van gebruik van uw auto is het af en toe gewoon nodig om uw auto te reinigen. Bij American Carwash in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het exterieur reinigen van uw auto. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw auto door een automatische wasstraat te laten gaan, maar dan bestaat er altijd een kans dat er kleine krasjes op uw auto achterblijven. Bij American Carwash poetsen en reinigen wij uw auto met de hand, zodat de auto er altijd weer als nieuw uit komt te zien.

Exterieur Reinigen

Bij American Carwash reinigen wij niet alleen de buitenkant van uw auto, maar ook de binnenkant. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten shamporellen van uw bekleding, het laten waxen van uw auto, polijsten, poetsen, showroom-klaar maken, motorreiniging en nog veel meer. Onze experts gebruiken uitsluitend de meest hoogwaardige kwaliteit producten, omdat wij net zoveel van uw auto houden als u zelf.

Het exterieur reinigen van uw auto doen wij tegen verschillende tarieven, die allemaal op onze tarieven pagina te bekijken zijn. American Carwash is elke dag geopend van 09.30 tot 18.00, dus u kunt de hele week bij ons terecht voor een afspraak, of gewoon een gesprek over de mogelijkheden. Wij reinigen zowel auto’s voor bedrijven als particulieren.

Wilt u weten wat American Carwash voor u kunt betekenen? Kom dan gewoon eens langs. Wij zijn elke dag geopend of bel ons op +31(0)704063862. Tot snel!


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het reinigen van uw auto bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU