Over american carwash

Wij hebben al meer dan 18 jaar ervaring in het wassen, poetsen, waxen, polijsten en showroomklaar maken van auto’s, motoren en boten! Onze kracht is dat wij echt met de hand wassen en de juiste producten gebruiken om uw auto super schoon en weer als nieuw te maken. Wij gaan niet even snel met een doekje en stofzuiger door uw auto! Nee wij besteden echt onze aandacht aan uw auto!

Hoewel wasstraten steeds beter worden, kun je voor het beste resultaat beter je auto met de hand laten wassen. Een wasstraat is in principe gemaakt om snel geld mee te verdienen. Je auto moet in een zeer korte tijd schoon worden en daarom gebruiken wasstraten vaak agressieve middelen die de beschermingslaag van je lak aantasten. Daarbij komt dat de borstels of lappen van een wasstraat vuil opnemen, wat haarfijne krasjes veroorzaakt. Tenslotte is de wax uit een wasstraat vaak niet meer dan een vettig goedje dat water afstoot en niet langer dan twee weken houdt. Kortom: wil je kwaliteit, dan kun je je auto beter met de hand laten wassen door American Carwash Den Haag.

over ons

Uw zakelijke auto’s laten wassen?

American Carwash is er niet alleen voor de particuliere markt. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Voor de zakelijke klant bieden wij volledig op maat gemaakte pakketten. U kunt aangeven op welke werkzaamheden u de nadruk wenst te leggen, zodat we voor u een individueel wasprogramma samenstellen. Wij brengen uw auto terug in showroomstaat!

Daarnaast kunnen we u forse kortingen bieden, wanneer er afspraken worden gemaakt om een minimum aantal auto’s per maand aan ons uit te besteden.

Indien u als zakelijke klant interesse heeft in een dergelijk pakket, kunt u dit per email of telefonisch aan ons kenbaar maken. Wij doen u vervolgens binnen twee dagen een op maat gemaakt voorstel!

over ons zakelijk wassen
brila

WIJ HEBBEN BRILA GLASSCOATING GECERTIFICEERDE INSTALLATEURS!

BRILA Premium Body Glass Coating is een in-organische glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen etc.Deze glascoating bestaat uit 2 componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto. Tevens is deze dan ook kras werend en zeer water- en vuil afstotend.


Ook bekende Nederlanders bezoeken American Carwash!

SFB

SFB

ricky v/den bergh

ricky van den bergh

DJ Dyna

DJ DYNA

Freek vonk

Freek vonk

Frans Geleen

DJ Nick Bizzle

DJ Nicky Bizzle

Frenna

Frenna

Petertje

Petertje

Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Uw auto verdient een wasbeurt bij American Carwash Den Haag!

Boek vandaag nog een afspraak!


BOEK NU