Sticker verwijderen in Den haag

Heeft u (bedrijfs)stickers op uw auto die u graag netjes en zonder restjes wil laten verwijderen? Kom dan naar American Carwash in Den Haag. Al 18 jaar zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het wassen, poetsen, polijsten en reinigen van auto’s, maar ook in het zorgvuldig verwijderen van stickers.

Het maakt niet uit wat het formaat van de sticker is op uw auto, bij American Carwash verwijderen we deze zonder problemen. In onze handwasstraat in Den Haag halen we de sticker professioneel van uw ruiten of lak, zonder enkele schade aan uw auto. Zoekt u dus nog een adres om de bestickering of belettering van uw auto te laten verwijderen? Bij American Carwash bent u aan het juiste adres.

sticker verwijderen
Sticker verwijderen

De stickers, die vaak worden geplakt als reclame- of promotiedoeleinden, zijn om de zoveel tijd aan vernieuwing toe. Bijvoorbeeld omdat een bedrijf verandert van logo, of omdat een auto moet worden geretourneerd aan een ander bedrijf. Natuurlijk kunt u zelf ook met een schrappertje in de weer gaan om de sticker en haar lijmresten te verwijderen, maar bij American Carwash weten we precies hoe we dit zorgvuldig aan moeten pakken, zonder schade.

Wilt u een sticker verwijderen van uw auto? Kom dan gewoon eens langs in onze handwasstraat in Den Haag. Tot snel!


Bekijk afbeeldingen en video's Via onze Social Media kanalen!


FACEBOOK

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Facebook pagina!

Klik hier

INSTAGRAM

Bekijk afbeeldingen en video's vanaf onze Instagram pagina!

KLIK HIER

YOUTUBE

Bekijk video's vanaf onze populaire Youtube kanaal

KLIK HIER

PRIJSLIJST

Bekijk direct al onze prijzen en boek een afspraak!

KLIK HIER


Ook voor het verwijderen van stickers bent u bij American Carwash aan het juiste adres!

Boek vandaag nog een afspraak!

BOEK NU